Game over pentru Dragnea! Tudose anunță că beneficiază de o puternică susținere din partea organizațiilor PSD: ”Mi-au cerut să nu plec!”

501

Premierul Mihai Tudose a anuntat, luni noapte, la Realitatea TV, ca beneficiaza de o puternica sustinere din partea organizatiilor PSD. El se va intalni marti cu Dragnea pentru a-si regla conturile.

„In cursul dupa-amiezii si serii am avut biroul plin de colegi din PSD, sefi de organizatii, care mi-au cerut sa nu plec. In cazul lui Grindeanu i-au cerut sa plece, mie mi-au cerut sa nu plec”, a spus Tudose.

Intrebat cine va pleca dupa ziua de maine, el sau Dragnea, Tudose a raspuns: „Haideti sa vedem dupa ziua de maine”. „Incercam maine sa gasim o solutie, daca nu o gasim va trebui sa luam niste masuri”, a mai spus premierul.

Tudose a anuntat ca va cere remanierea ministrilor cu probleme penale, Sevil Shhaideh, Rovana Plumb si Viorel Ilie, plus a inca doi ministri incompetenti. El a confirmat, la Realitatea TV, ca „lucrurile au derapat” in relatia sa cu Dragnea.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos