Gardurile care îngrădesc Piața Victoriei nu vor dispărea prea curând, anunță Primăria București! Măsura e necesară pentru a face ”curățenie” și ”reparații la carosabil”!

388

Primaria Capitalei a ingradit zona din Piata Victoriei in care se strang seara de seara protestatarii #rezist, impiedicandu-i astfel pe acestia sa manifesteze.

Viceprimarul PSD al Capitalei, Aurelian Badulescu, sustine ca masura este necesara pentru a face „curatenie” si „reparatii la carosabil”.

„Este o decizie a administratiei publice alese prin vot popular in iunie 2016. Vrem sa facem reparatii la carosabil si dezinsectia cat si curatenia carosabilului si sa nu mai intre lumea care nu are ce sa caute acolo. Celor de la CartelAlfa nu le-am putut da autorizatie pentru protest fiindca acolo era in desfasurare o adunare neautorizata, iar conform legii nu pot sa autorizez doua activitati in acelasi spatiu. Deci, gardurile sunt puse acolo sa nu mai intre cine vrea cat fac curatenie acolo.

Dupa ce facem curatenie iau gardurile. Nu stiu cat dureaza curatenia, ca nu am eu programul. Este si adunarea parlamentara NATO, sunt niste masuri mai delicate. Dupa aceea poate sa vina oricine. Eu nu pot sa interzic protestele. Fiecare face protest unde vrea. Toata lumea care a venit a primit autorizatie”, a explicat viceprimarul Aurelian Badulescu.

Dupa protestul organizat miercuri de Cartel Alfa, Administratia Strazilor a imprejmuit cu garduri zona din Piata Victoriei unde au loc de obicei proteste.

Protestatarii de pe grupul de Facebook „Insistam” sustin ca Primaria Capitalei a transmis  ca in Piata Victoriei vor fi organizate „activitati culturale”.

Sursa: aktual24.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos