Gașca primarilor PSD are magnet la bani! Ultima ispravă a primăriței Firea, care-i va costa pe bucureșteni 2 milioane de euro, l-a scos din fire pe Ciprian Ciucu: ”Duceți-vă, bă, dracu! Cum fac unii bani!”

387

Ciprian Ciucu, consilier general si vicepresedinte al PNL Bucuresti, are o iesire mai putin conformista dupa ce a aflat cum un contract de pste 2 milioane de euro pentru editarea unei reviste a Primariei Sectorului 1 a fost castigat de doua firma fantomatice.

„Imi cer scuze, in seara asta renunt la politete. Duceti-va, ba, dracu! (…) Firea si-a facut ziar, Negoita si-a facut ziar, nea Caisa asta de la Sectorul 1 si-a facut ziar, Mutu de la Sectorul 6 isi face televiziune. Cum fac unii bani… ce atata munca, hai in politica”, a scris Ciucu pe Facebook.

Licitatia de milioane de euro pentru revista Primariei Sectorului 1 a fost castigata de asocierea a doua companii care, pe hartie, au in total patru angajati. Aceste firme au fost alese in defavoarea altor asocieri ce includeau entitati media puternice si cu experienta, precum Monitorul Oficial si grupurile Ringier Romania si Burda Romania. Participantii au 10 zile pentru a formula contestatii.

Cel putin una dintre cele doua firme din asocierea castigatoare este operata de persoane care au lucrat cu Adrian Thiess, om de afaceri asociat de-a lungul timpului cu mai multe forte politice, fost consilier al lui Sorin Oprescu la Primaria Capitalei si fondator al ziarului „Puterea”.

Primaria Sectorului 1 este condusa de Dan Tudorache (PSD).

Sursa: aktual24.ro