Geoana are numai vorbe de lauda la adresa lui Dragnea! Pentru Geoana, Ponta e un circar, iar Dragnea ”un intelept care a evitat sa intre intr-o capcana”!

454

În vreme ce Adrian Năstase și Victor Ponta îl critică pe Liviu Dragnea, Mircea Geoană a ajuns să-i ia apărarea.

”Victor Ponta a ales şi a decis să iasă la atac în mod deschis împotriva domnului Dragnea. Cred că în acest moment caută un pretext pentru a se victimiza şi pentru a fi dat afară din partid. Liviu Dragnea cred că face bine, încercând din răsputeri să reziste acestei provocări permanente pe care Victor Ponta o face la adresa lui, până acum a fost suficient de înţelept şi de echilibrat să nu intre într-o capcană”, a declarat Geoană, citat de Digi24.

Asta în contextul în care Ponta a acuzat că Dragnea conduce de la București așa cum conducea în Teleorman: ”Eu nu cred că PSD şi România pot fi conduse ca şi Consiliul Judeţean Teleorman. Aşa cred eu, poate greşesc eu. Şi pe vremea lui Ceauşescu era un nebun care îl critica. Acum mai sunt eu, restul, toată lumea e fericită”.

La rândul său, Năstase a susținut că Dragnea a avut o strategie greşită în privinţa evaluării demarate de ministrul Justiţiei: „În timpul ăsta, PSD şi Guvernul i-au dat „mână liberă” lui Tudorel Toader, lăsându-l de fapt singur să se bată cu toate aceste forţe. Cu alte cuvinte, au ales „pilotul” dar nu i-au dat „un plan de zbor”. Iar acum unii lideri par supăraţi că „pilotul” nu s-a transformat în kamikaze”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos