Gest penibil al noului ministru al Sanatatii: Rafila combate pandemia certand angajatii ca nu i se adreseaza cu ”domnule profesor”

2333

Sefa resurselor umane din cadrul Ministerului Sanatatii, Iuliana Costin, a trimis un email tuturor angajatilor prin care le solicita ca, pe toate documentele oficiale, numele ministrului sa apara astfel: „Prof. univ. dr. Alexandru Rafila”.

„Prin prezenta va aducem la cunostinta faptul ca toate actele care vor fi intocmite si poarta semnatura domnului ministru Alexandru Rafila vor fi semnate dupa cum urmeaza: MINISTRUL SANATATII Prof. univ. dr. Alexandru Rafila”, se arata in email, citat de Libertatea.

Alexandru Rafila a fost instalat de PSD ca ministru al Sanatatii iar in aceste zile el a intrat in conflict cu Raed Arafat pe tema gestionarii pandemiei.

Arafat a explicat, vineri, ca rolul DSU in coordonarea operativa a pandemiei este esential, iar sistemul functioneaza foarte bine, asa cum, de altfel functioneaza in intreaga lume.

”Daca deranjeaza seful – pastrezi sistemul, scapi de om”, a afirmat Arafat la Digi24.

Arafat a afirmat, insa, ca nu are nicio informatie cum ca s-ar dori schimbarea sa si sustine ca are o comunicare buna cu premierul.

”Cu premierul, relatia de lucru este excelenta, cu ministrul nostru este excelenta, cu domnul Rafila discut, nu e nicio problema”, a mai afirmat Arafat.

Ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila a declarat, vineri, ca in sedinta de Guvern s-a discutat despre propunerea Centrului European de Control al Bolilor, care recomanda testarea tuturor persoanelor care calatoresc in spatiul Uniunii Europene cu un test PCR, incat sa reduca riscul de transmitere a acestei noi tulpini OMICRON, el aratand ca nu a existat niciun conflict cu Raed Arafat si ca trebuie vazut daca o astfel de masura poate fi aplicata, tinand cont si ca este perioada sarbatorilor de iarna.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos