Gheorghe Nichita vrea din nou sa fie vicepresedinte al PSD-ului

394

Gheorghe NichitaSeful filialei iesene a PSD, Gheorghe Nichita, a anuntat, marti, ca va candida din nou la un post de vicepresedinte al partidului, la congresul PSD programat in luna aprilie, el precizand ca PSD va avea cate un vicepresedinte pentru fiecare regiune a tarii.

Gheorghe Nichita a declarat, marti, presei ca va candida la un post de vicepresedinte al PSD, la congresul partidului care va avea loc in luna aprilie.

„Ne pregatim ca la congres sa avem si vicepresedinti pe regiuni. Incercam sa ducem decizia politica in concordanta cu cea administrativa. Daca acum avem judete si organizatii judetene, in viitor vor fi regiuni, iar partidul va avea responsabili regionali”, a declarat Gheorghe Nichita.

Liderul PSD Iasi a precizat ca va candida „sigur” la postul de vicepresedinte regional pe Moldova.

„Si in perioada 2006 – 2010 am fost vicepresedinte ales pe regiune. Atat prin functia administrativa, cat si prin mesajul politic sunt mult mai aproape de regiune si sigur voi candida la functia de vicepresedinte. Fac politica pentru aceasta zona a Moldovei, care este una defavorizata si are nevoie de o crestere economica rapida”, a afirmat Nichita.

Totodata, el a anuntat ca va candida si la sefia PSD Iasi, data conferintei judetene urmand a fi stabilita in cel mai scurt timp.

„Am avut rezultate bune la Iasi si vreau sa conduc in continuare organizatia judeteana a PSD. Data alegerilor o vom stabili intr-o sedinta viitoare a Biroului Permanent Judetean”, a mai spus Gheorghe Nichita.

Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, in debutul sedintei BPN, la care a avut si presa acces, ca propune organizarea Congresului pe 20 aprilie, el aratand ca la acest for partidul trebuie pregatit pentru a exista si actiona separat de Guvern.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos