Gigi Becali despre Remus Cernea: „Cu pletele alea, zici ca-i dracu”!

676

becali gigiGigi Becali il ataca pe Remus Cernea, dupa ce acesta a anuntat ca vrea sa propuna taierea finantarii Bisericii de la bugetul de stat.

„Asta e un nenorocit, si cu pletele alea asa zici ca-i dracu. N-ai vazut cum se imbraca? Si la Parlament vine la misto imbracat. L-ai vazut vreodata cu cravata?”, a reactionat Becali.

Intrebat ce crede despre initiativa deputatului PSD Remus Cernea, de a taia finantarea de la stat a Bisericilor, Gigi Becali a declarat ca Cernea este un „ateu” si trebuie eliminat din partid.

„Daca el este de la PSD. Pai normal, daca e ateu e la PSD, ca n-avea loc in alte partide daca e ateu. Si nu inteleg Ponta, ca e crestin practicant, ca asa l-am auzit aseara, si ca este un tovaras bun de drum, inseamna ca are indeletniciri sfinte, nu? De ce-l mai tii? Imediat trebuie sa-l elimini din partid daca esti crestin adevarat cand spune asa ceva. Pai ce spune el? Spune dracu, Satana prin gura lui”, a declarat omul de afaceri Gigi Becali.

Becali a fost de acord cu reactia lui Radu Mazare, care a declarat ca ii „va rupe picioarele” deputatului Remus Cernea atunci cand acesta va mai veni in Constanta, si chiar l-a comparat pe Cernea cu diavolul.

„Bravo lui. Uite Radu Mazare, care vezi Doamne, Radu Mazare se distreaza cu femei, cu alea, cu alea. E necasatorit. E pacat. Dar macar are o constiinta de crestin. Macar spune daca eu sunt pacatos, macar fac Biserici pentru ceilalti oameni care vor sa se duca la Biserica sa se roage pentru lume, pentru ceilalti oameni. Asta e un nenorocit, si cu pletele alea asa zici ca-i dracu. N-ai vazut cum se imbraca? Si la Parlament vine la misto imbracat. L-ai vazut vreodata cu cravata?”, a mai spus Gigi Becali.

Deputatul PSD Remus Cernea vrea ca Biserica sa nu mai fie finanțata de la stat si propune in acest sens o initiativa legislativa.

Demersul lui Remus Cernea nu este insa agreat de multi dintre colegii sai din Parlament, inclusiv de primarul Constantei, Radu Mazare. Si premierul Victor Ponta a declarat ca nu sustine aceasta initiativa.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos