Gigi Becali: Am devenit un om liber! VIDEO

719

Gigi Becali a ales Romania TV pentru a dezvalui de ce a decis sa nu mai acorde interviuri decat televiziunilor sportive.

„Am luat hotararea asta pentru ca simteam asa o presiune in ceafa si unii imi spuneau ca e vorba de stres si am inceput sa inteleg. Am schimbat si numarul de telefon si atunci mi-am dat seama ce inseamna sa fi un om liber. Am devenit un om liber. Eram sclavul televiziunilor asa ca acum mai sunt doar 25 la suta sclav ca sunt sclav numai la televiziunile de sport si 5 la suta sclav la RTV ca vin la tine”, a spus Becali.

Latifundiarul a povestit din experienta lui pe muntele Athos.

„Nu imi vine sa cred ca am facut drumul asta, am fost inconstient. De doua ori am mai facut asta, o data cand am facut tragere. Si o data am luat oi de la Didra, am venit pe jos pana la Pipera si mergeam si dormeam”, a precizat acesta.

Pe muntele Athos, Gigi Becali a pus o lumanare si pentru judecatoarea care l-a condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul sechestrarii.

„Cand am fost pe munte am invatat despre smerenie si neascultare. Cand te duci acolo incepi sa ai ganduri, sa te cureti. Am pus lumanare pentru ea (judecatoarea n.r.) si am zis sa ma ierte pe mine ca am avut ganduri si blesteme si da-i minte buna sa nu mai execute ce-i zice presedintele”, a adaugat Gigi Becali.

Impacat cu sine, Becali isi poarta mereu in suflet amintirile dragi, petrecute alaturi de familie.

„Eu decat sa sufere copiii mei si nevasta mea si familia mea, mai bine mor. Eu si cu surorile mele am avut o dragoste de-asta cum trebuie sa fie. Imi aduc aminte cand mi-a spus sora mea cea mare mi-a spus inainte de moarte: Ce frati buni am fost noi, cat de mult ne-am iubit. Imi lipsesc amintirile cu tatal meu cand pasteam oile. Pentru mine tata e o icoana vie”, a marturisit Becali.

Ca un semn de impacare, Gigi Becali i-a transmis un mesaj si presedintelui Romaniei:

„Domnul presedinte eu sunt cuminte acum”.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos