Gigi Becali a fost AMENDAT pentru afirmatiile privind „voturile satanice” ale baptistilor!

541

1gigi becaliGigi Becali a fost amendat din nou pentru declaratiile sale cu 8.000 de lei pentru ceea ce acesta a spus despre crestinii baptisti in campania electorala pentru parlamentare.

Deputatul independent Gigi Becali a fost amendat cu suma maxima de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii.

Omul de afaceri a primit o amenda de 8.000 lei, pentru declaratiile sale din campania electorala pentru alegerile parlamentare din 2012, cand spunea ca nu doreste voturile baptistilor intrucat ar fi voturi satanice venite din partea celor care l-au lepadat pe Christos, scrie ziare.com.

„Decat sa cer votul unei secte, mai bine n-am nevoie de niciun vot toata viata mea. Nu vreau sa ma voteze niciun baptist. Ei sunt romani, sa fie sanatosi, mie sa nu imi dea niciun vot nici un sectant. Nici un pocait sa nu imi dea nici un vot, ca nu am nevoie de nici un vot de-al lor. Voturi satanice de la cei care s-au lepadat de Hristos eu nu am nevoie. Sa ma voteze musulmanii, evreii, care au credinte mostenite. Alealte sunt numai secte satanice. Macar ateul nu crede. Una e sa nu crezi, alta e sa il vinzi pe Hristos”, declara Becali, in data de 23 noiembrie.

In urma declaratiilor lui Becali, Cultul Crestin Baptist a trimis o sesizare catre mai multe institutii din Romania si din afara in legatura cu atitudinea europarlamentarului fata de baptisti.

CNCD a justificat cuantumul maxim al amenzii date lui Becali prin faptul ca deputatul a recidivat. In plus, spun reprezentantii CNCD, postura de parlamentar al lui Becali face ca afirmatiile sa fie cu atat mai grave.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos