Gigi Becali a fost reclamat pentru discriminarea femeilor de Ancuta Carcu din PRM! VIDEO

684

1 gigi becaliGigi Becali a fost reclamat pentru discriminarea femeilor de Ancuta Carcu, o tanara din PRM, acuzandu-l ca jigneste femeile si le aduce prejudicii de imagine.

Ancuta Carcu, membra in partidul lui Vadim Tudor, care conduce si un ONG anti-discriminare, a depus o petitie impotriva lui Becali.

„Gigi Becali a adresat unor doamne cuvinte ca ,,proasta”, ,,idioata”, ,,tampita” in spatiul public, jigniri care aduc prejudicii de imagine si morale tuturor femeilor din Romania”, se arata in plangere.

„Este o femeie de doi lei. Daca imi trimit citatie o iau si ma duc cu ea la toaleta. Nu ma cheama pe mine nimeni pentru o femeie de doi lei”, a declarat Gigi Becali la Romania TV

„Pentru mine femeia e sfintenie. Femeia inseamna Maica Domnului care l-a nascut pe Hristos. Cand una e idioata, ii spun ca e idioata si gata!”, a completat Becali.

„Credeti ca femeia asta cu tatele pe afara ma poate pune pe mine pe drumuri? Femeile cu tatele scose sunt femeile care il slujesc pe Satana”, a spus revoltat Becali la Romania TV

Becali va primi o citatie la audieri in cadrul Consiliului pentru combaterea discriminarii si risca o amenda de 8000 de lei.

„Avem o plangere depusa impotriva Domnului Becali, o plangere care se refera la un comportament si un limbaj presupus discriminatoriu fata de femei. Se va executa procedura legala de citare a partilor”, a declarat Csaba Asztalos, presedinte CNCD.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos