Gigi Becali, în vizită la Parlament. "Aici stau cu drag pentru că e lux. Mie îmi place să stau la mese de mii de euro"

237


de Sorina Ionaşc
Publicat la: 31.10.2012 12:35
Ultima actualizare: 31.10.2012 12:40


STEFAN MICSIK / MEDIAFAX FOTO

La discursul preşedintelui PE, Martin Schulz, ţinut în faţa Parlamentului României, a fost prezent şi Gigi Becali, candidat pe listele USL la algerile din 9 decembrie. Cu această ocazie, Becali a recunoscut că este pentru prima dată când intră în Parlament, rămânând impresionat de luxul din Casa Poporului.

„A fost pentru prima dată când am intrat în Parlamentul României şi a fost încântător. Chiar dacă nu-i cunoşteam pe oamenii de aici, doar îi mai vedeam la televizor, am fost primit cu multă dragoste şi multă căldură şi m-a încântat, pe cuvânt. Aici chiar stau cu drag. În al doilea rând, este dragostea, sufletul românesc care îţi dă putere în această încăpere”, a declarat Becali, dup terminarea şedinţei.

Finanţatorul Stelei a comparat scaunele şi aspectul fiecărei săli de la Parlament cu cele de la Bruxelles, declarându-se mult mai încântat de ce este în Casa Poporului.

„La Bruxelles mergeam foarte rar pentru că mie chiar nu-mi plăcea acolo. Aici, prima impresie când am intrat a fost luxul, şi mie ştiţi că îmi place luxul. La Bruxelles au scaune din alea ieftine, de 5 euro, de 10 euro, când mie îmi place să stau pe mese de mii de euro şi să beau o cafea”, a adăugat Gigi Becali.

Deşi europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor a încercat să-l convingă să mai rămână în PE, oferindu-i o lojă „ca la Steaua”, Becali nu s-a lăsat impresionat şi i-a întors spatele.

„Gigi, eu îţi aranjez o lojă ca la Steaua în Parlamentul European. Vrei să rămâi aşa?”, l-a întrebat Vadim.

„O să fie un Parlament mai sărac fără Gigi, că el e un om pitoresc şi s-a descurcat onorabil”, a încheiat europarlamentarul.

 

Intră în comunitatea Facebook Gândul, locul unde ziarul vorbeşte cu tine


 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos