Gigi Becali si-a inaugurat sediul de campanie din Sectorul 6! Vezi VIDEO

624

Gigi Becali si-a inaugurat sediul de campanie din Sectorul 6, intr-un restaurant. Staff-ul de campanie insa l-a nemultumit pe Becali, pentru ca a pregatit doar pixuri si brichete drept cadouri pentru electorat.

Lupta impotriva sectelor satanice si cat mai multe icoane in salile de clasa din scoala sunt primele promisiuni de campanie facute de Gigi Becali. Luni, acesta si-a lansat si sediul de campanie, unul nonconformist, deoarece a ales drept sediu un restaurant din parcul Moghioros, din Sectorul 6 al Capitalei.

A fost o lansare cu ceva scantei, deoarece Becali s-a aratat nemultumit de staff-ul sau pentru ca acestia au oferit alegatorilor pixuri si brichete, nu lucruri mai consistente asa cum dorea europarlamentarul.

Pe de alta parte, oamenii sunt fericiti sa-l vada pe Gigi Becali. Acestia ii prevad un viitor maret in politica, il vad ministru al Economiei, fapt care l-a multumit pe Becali. Politicianul a spus ca este in stare sa conduca orice, este pregatit pentru orice, inclusiv sa conduca o racheta.

„Ma simt bine cand sunt inconjurat de oameni care sunt alaturi si inseamna ca ma iubesc. Pe mine nu ma poate schimba nimeni. Numai imparatul Hristos ma poate domina. Ce cadouri dati alegatorilor? Aduceti ce avem brichete, ce am facut la Parlamentul Europei. Dau ce vreau eu, ce o sa faca? Mita electorala nu dau, procurorii sa-si puna pofta in cui cu mine. Numai atat dam la oameni? O sa zica oamenii nu mai mergem la Becali acolo. Ati innebunit numai cu breloace? Voua va e frica? Ma voua va e frica de procurori? Numai atata le dam? Da un tricou incoace, o sapca, o geaca. Uite in slujba crucii. Asta e sloganul.”, a declarat Gigi Becali.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos