Gigi Becali își visează revenirea pe scena politică în stil mare, ca lider al grupării #rezist: ”Degeaba protestezi dacă nu ai un lider!”

466

Gigi Becali, patronul FCSB, vrea să revină la politică și să devină liderul protestatarilor #rezist. „Eu pot fi liderul tinerilor frumoși și liberi care protestează”, a declarat, curajos, latifundiarul, într-un interviu pentru România TV.

”Îi văd pe tinerii aceia care protestează aproape în fiecare zi în Piața Victoriei. Degeaba protestezi, însă, dacă nu ai un lider. A, una a fost acea manifestație cu 100.000 de oameni, alta e ce fac ei acum. Și fac degeaba, pentru că nu ai un lider. Dacă ar avea un lider, pe care să-l ridice dintre ei, să-l propuleseze pentru o candidatură la alegeri, ar avea succes să dărăme mafia”, a afirmat Becali.

Latifundiarul s-a oferit să le dea ”consultanță” protestatarilor: ”Să vină la mine, îmi pun la bătaie toată averea pentru ei. Nu vrea eu să conduc, nu mă interesează nici un post, eu pot să fiu doar consilierul lor!”.

Becali a ieșit în stradă în februarie și s-a alăturat protestatarilor din fața Guvernului la acel miting împotriva ordonanței 13. Becali a criticat PSD-ul și pe Liviu Dragnea.

„Sunt oameni de bună credință, oameni care m-au uimit prin ceea ce au vorbit, oameni care chiar cunosc legile. Majoritatea oamenilor sunt de bun simț care spun că îi deranjează indiferența”, spunea Becali la acea vreme despre cei care au ieșit în stradă.

„Tot Guvernul trebuia să-și dea demisia”, mai spunea el la acea vreme.

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos