Gigi Becali, mandru de o scrisoare primita de la presedintele PE! VIDEO

558

5 gigi becaliDeputatul PNL Gigi Becali este tare mandru de o scrisoare primita de la presedintele Parlamentului European, Martin Schulz, in care acesta ii multumeste pentru activitatea depusa ca europarlamentar.

„Va felicit calduros pentru alegerea dumneavoastra ca membru al Parlamentului European si va urez succes in activitatea dumnavoastra. Doresc sa va multumesc personal si in numele colegilor nostri pentru contributia dumneavoastra pozitiva la activitatea noastra pe durata intregului dumneavoastra mandat in Parlamentul European”, a citit Becali din scrisoarea pe care Martin Schulz i-a trimis-o in limba romana.


Pentru Becali, epistola este un motiv de fala pe care vrea sa il arate si nepotilor.

„Am tinut sa fac publica scrisoarea ca sa demonstrez ca eu, Becali, pe unde trec, nu trec ca pestele prin apa, ca sa demonstrez ca am ce arata nepotilor peste 20-30 de ani: am sa le arat scrisoarea lui Martin Schulz, am sa le pun pe monitor discursul mei in Parlamentul European, o sa le arta discursul meu in Parlamentul Romaniei, intalnirile cu Berlusconi si cu alti presedinti de cluburi din Europa. Asta e Becali!”, a afirmat deputatul PNL.

Liberalul recunoaste ca este o scrisoare de politete, insa pentru el este mai mult decat atat.

„E o scrisoare de politete, se practica acest lucru, dar politetea lui Martin Schulz si-a exprimat-o printr-o scrisoare catre Gigi Becali si pentru mine e important. Putea sa ignore acest lucru. Sa nu credeti ca trimite la toti parlamentarii care-si dau demisia din Parlamentul European. Numai ca eu eram Becali, un nume ce nu poate fi ocolit cand pleaca din Parlament. E o mostenire pe care o las nepotilor ca sa vada cine a fost bunicul lor”, a spus Becali.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos