Gigi Becali, de rasul englezilor de la The Guardian! Vezi VIDEO

669

7 gigi becaliGigi Becali a ajuns de rasul englezilor de la The Guardian, jurnalistii amuzandu-se de urarea pe care deputatul a facut-o in noaptea de Revelion.

Gigi Becali sustine ca The Guardian este „un ziar satanic”, interesat doar de „sexualism, curve si tate”.

„Sa dea Dumnezeu romanilor mai mult grau, untdelemn si vin, iar cei ce au mai mult sa nu mareasca hambarele si sa dea si la cei care nu au. Traiasca Romania!”, a spus Becali de Revelion.

Declaratia a ajuns subiect de glume in Anglia. Urarea lui Becali de la finalul anului a fost inclusa de jurnalistii de la The Guardian in rubrica saptamanala „Said and Done”, dedicata declaratiilor hilare.

Intr-o interventie telefonica la Romania TV, Becali a spus ca urarea sa deriva din invatamintele crestinesti.

„Cand m-am auzit singur, mi-au dat lacrimile. M-a inspirat Dumnezeu sa spun asta (…) M-am emotionat singur de ceea ce am spus”, a declarat deputatul PNL.

El a precizat ca la slujba de cununie preotul le ureaza tinerilor casatoriti sa aiba parte de griu, untdelemn si vin, iar mentinea hambarelor este o trimitere la o pericopa biblica.

„Ei habar nu au (…) Daca ei nu au inteles acest lucru, poporul roman l-a inteles. Niste englezi nebuni de la The Guardian. Daca le-ai fi spus ceva de sexualism, curve, tate… Ei sunt un ziar satanic si toate lucrurile sfinte si curate le iau in batjocura”, a spus liberalul.

Englezii s-au amuzat si de vestimentatia lui Becali din trecut, cand a fost pe partie imbracat in cioban. In rubrica din The Guardian, Gigi Becali are companie selecta: Zlatan Ibrahimovici si Berlusconi.

Sursa: rtv.net

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos