Goana in campanie face victime: Gigi Netoiu suspectat ca a accidentat mortal o femeie!

674

O femeie a fost accidentata mortal, duminica seara, in Perisor-Dolj, de o masina in care s-ar fi aflat, potrivit unor martori, omul de afaceri Gigi Netoiu, in timp ce Politia spune ca in autoturism erau doua persoane – soferul unei firme bucurestene si o alta, despre care nu a putut oferi detalii.

Accidentul a avut loc in jurul orei 18.00, in localitatea doljeana Perisor, din cauza carosabilului umed si a intunericului. Astfel, femeia de 75 de ani, care mergea pe marginea drumului a fost lovita in plin de un autoturism Mercedes, care apartine unei firme din Bucuresti.

Imediat dupa producerea accidentului, rudele vitimei au venit la fata locului si au spus ca soferul masinii respective ar fi fugit de la locul faptei.

Alti localnici sustin ca in masina respectiva se afla si Gheorghe Netoiu, candidat din partea PPDD pentru un mandat de deputat in Dolj.

„Am dat personal mana cu Netoiu. L-am intrebat: Ce facusi, dom’ne, o omorasi pe femeie? Mi-a zis: Asta e!”, a declarat unul dintre apropiatii victimei.

Suparati ca femeia a fost lovita, rudele au lovit cu pumnii si cu picioarele geamurile si portiera masinii, iar ca sa scape din mania acestora, cei din masina au fost nevoiti sa demareze in tromba.

Politistii spun ca in masina se aflau doua persoane, intre care si soferul, care au fost duse la audieri, insa nu si Gigi Netoiu.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos