GOANA PSD DUPA IMAGINE! S-a prins cum sta treaba de la colega Firea, iar acum Grindeanu face eforturi sa nu mai lipseasca o zi de la TV sau de pe facebook!

238

Premierul Sorin Grindeanu duce o ampla campanie de imagine. Daca de Paste a facut un exercitiu de imagine la concurenta cu emisiunile-oda inchinate colegei sale de partid, Gabriela Firea, acum el a postat o poza pe Facebook, cu copiii care l-au vizita la munca.

Sorin Grindeanu a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie in care apare alaturi de sotia sa si cei doi copii ai sai, Mihai si Sofia, in biroul sau de la Guvern, scrie aktual24.ro.

Fotografia este insotita si de un comentariu: „Cea mai emotionanta vizita pe care am primit-o pana acum”, a scris Grindeanu pe Facebook.

Comentariile sunt majoritatea in acelasi ton exagerat de laudativ, ba chiar unii fani se declara emotionati pana la lacrimi. Totusi, echipei de social media i-a mai scapat, pe ici pe colo, care un comentariu prin care internautii ii reproseaza lui Grindeanu ca se foloseste de copii intr-un joc de imagine.