Goțiu, mărturisire cutremurătoare: ”La spital, medicul de gardă mi-a spus că vrea să plece din țară. Asta mă doare cel mai tare. Aici ne-au adus aceste personaje care fac politică cu pumnul!”

376

Senatorul USR Mihai Gotiu s-a dus la spital pentru a obtine certificatul medico-legal care va insoti plangerea penala pe care este decis sa o depuna pe numele lui Mirel Palada (foto), dupa ce acesta l-a lovit, miercuri seara, intr-un studio de televiziune.

„Am indeplinit niste proceduri, am fost la Spitalul Clinic de Urgenta Sf. Ioan, au facut o serie de analize si constatari. Am venit si la IML, au facut constatari – este o parte a procedurii. Acum va urma depunerea plangerii penale. Probabil saptamana urmatoare o sa am si certificatul medico-legal. Se va elibera si voi merge mai departe. Consider ca si in acest caz justitia trebuie sa isi urmeze cursul”, a declarat Mihai Gotiu joi dimineata.

Intrebat de jurnalisti care au fost concluziile medicilor care l-au consultat, senatorul USR a declarat ca medicii „au constatat ca a avut loc agresiunea”.

Sunt leziunile la buza si la picior, nu e ceva grav, dar fac dovada agresiunii„, a completat Mihai Gotiu.

Senatorul USR a afirmat ca nu are de ce sa mai discute in acest moment cu Mirel Palada.

„Nu vad ce as putea vorbi cu domnia sa (…) E un personaj dispus sa isi desfasoare activitatea politica cu pumnul.

Nu gestul lui Mirel Palada ma doare cel mai mult. Aseara, cand eram la Spitalul de Urgenta, m-a durut marturisirea medicului de garda care mi-a spus ca doreste sa plece din Romania. Asta e starea in care Romania a fost adusa de clasa politica… Cu buza sparta de un fost reprezentant al Puterii cum sa convingi un om sa ramana in tara?”, a declarat Mihai Gotiu.

Joi dimineata, postul B1 TV a oferit primele imagini din timpul pauzei publicitare in care Mirel Palada l-a agresat pe Mihai Gotiu.

Postul de televiziune anunta ca „Mirel Palada nu va mai fi primit niciodata in platoul B1TV”.

Iata si discutia care a avut loc in direct inainte de altercatia fizica:

Fost purtator de cuvant al Guvernului Ponta, Mirel Palada (foto) este cunoscut pentru agresivitatea sa verbala. El si-a pierdut functia din cauza jignirilor proferate in spatiul public, in special la adresa jurnalistilor.

Sursa: ziare.com

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos