GRADINA ZOOLOGICA S-A MUTAT LA TV: Serban Nicolae, senatorul PSD demis, catre Monica Tatoiu – ”Eu imi pierd vrenea cu orice isterica? Ce golanie… ce mitocanie… ce imbecilitati spuneti…!”

540
Scandal de proporții, în direct, la B1 TV. Dumitru Dragomir, invitat în platou alături de Monica Tatoiu, a amenințat că părăsește emisiunea, după un schimb dur de replici, scrie evz.ro.

”Eu i-am spus producătorului emisiunii că nu vreau în emisiune cu Tatoaica, pentru că o să ne certăm. E o mincinoasă. Să ia apă în gură că face praf”, a spus Dragomir în prima parte a emisiunii

Fostul șef LPF a fost criticat de Monica Tatoiu, după ce acesta l-a lăudat pe senatorul PSD, Șerban Nicolae.

Tatoiu a declarat că Șerban Nicolae nu avea dreptul să locuiască într-o locuință a RAAPPS, după ce a părăsit funcția de consilier prezidențial. Dragomir s-a enervat și a părăsit emisiunea, dar conflictul a continuat, după ce Șerban Nicolae a intervenit telefonic.

”Eu îmi pierd vremea cu orice isterică? Ce golănie e asta? Cum vă permiteți? Ce mitocănie e asta să îmi puneți mie în cârcă ce au furat alții, nu vă e rușine? Sunteți sănătoasă la cap? Ce imbecilități spuneți, nu sunteți sănătoasă la cap?”, au fost replicile tăioase pe care Nicolae i le-a adresat Monicăi Tatoiu.

”Să vă dea Dumnezeu sănătate cât bine ați făcut României!”, a spus tatoiu, în timp ce replica lui Nicolae a fost: ”Să vă fie rușine pentru că, la vârsta dumneavoastră, repetați o mitocănie a lui Traian Băsescu.”

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos