Grapini loveste din nou. Candidata PSD la europarlamentare nu chinuie doar limba romana, ci si limba engleza: „Si cand nu suficient sofer, este foarte important sa obtinem sofer” Video

350

Maria Grapini, candidat PSD pentru alegerile europarlamentare, a sustinut un discurs in limba engleza, la o conferinta pe tema transporturilor organizata la Strasbourg. Grapini a facut atat de multe greseli in limba engleza incat un jurnalist s-a plans ca are nevoie de traducere din limba vorbita de Grapini, potrivit DigiFM.

„Din punctul meu de vedere – si am fost 30 de ani antreprenor, stiu exact care este FILOSOFIA ANTREPRENOR – este necesar sa avem o relatie foarte buna cu muncitorii nostri. Eu cred in antreprenor ROMaNIA, BULGARIA, POLONIA, pentru ca acum PLaNSETELE SALE iN tARA NOASTRa nu au SUFICIENT sOFER. si cand NU SUFICIENT sOFER este foarte important sa obtinem sOFER. De exemplu este o poveste: OK, in Romania nu este un salariu foarte bun pentru un sofer. Stiti CUM SALARIU are un sofer in Romania?”, spune Grapini.

„AM DISCUtIE astazi cu asociatia ACTE, Asociatia pentru CAMION TRANSPORT si SPUNEtI-MI, Va ROG, nu este corect cand este folosit acest argument, nu este un salariu foarte bun. Si salariul este SUBSIDIARITATE. Fiecare tara are posibilitatea SaU sa CREat un standard pentru SALARIZI” a continuat europarlamentarul PSD.

„Ok. Avem nevoie de … Vrem protectie sociala PE soferi. Dar nu distrugand companiile, pentru ca ATUNCI NU AVEM COMPANII, NU AVEM MUNCITORI. Este o filosofie foarte simpla. Avem angajati cand avem companii”, a mai spus Grapini.