Loading...
Greșeală de protocol sau mesaj clar privind direcția României în UE? Steagul UE îndepărtat din fotografiile oficiale cu premierul Dăncilă și miniștrii săi! – Circul Politic

Greșeală de protocol sau mesaj clar privind direcția României în UE? Steagul UE îndepărtat din fotografiile oficiale cu premierul Dăncilă și miniștrii săi!

Oficiali ai noului guvern au eliminat steagul Uniunii Europene din fotografiile oficiale cu premierul Dancila si ministrii sai.

Platforma Romania 100, condusa de Dacian Ciolos, se intreaba daca acest lucru reprezinta „mesaj clar privind directia Romaniei in UE”.

„Greseala de protocol sau mesaj clar privind directia Romaniei in UE? Guvernul Romaniei, investirea noului cabinet. Pentru prima data dupa multi ani in care steagul Uniunii Europene a stat langa cel romanesc, asa cum se intampla in cazul cabinetului Ciolos sau chiar cel condus de Victor Ponta, acesta a fost indepartat din poza oficiala.

Se intampla in anul de pregatire a preluarii de catre Romania a Presedintiei Consiliului UE si in conditiile in care doamna premier a fost europarlamentar pentru noua ani”, se afirma pe pagina de Facebook a Platformei Romania 100.

steag

Sursa: aktual24.ro

Greșeală de protocol sau mesaj clar privind direcția României în UE? Steagul UE îndepărtat din fotografiile oficiale cu premierul Dăncilă și miniștrii săi! was last modified: februarie 1st, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close