Grija mare la ce postati pe Facebook, PSD e cu ochii-n patru! Un bistritean s-a trezit cu AMENDA dupa ce a injurat pe contul sau, conducerea PSD Bistrita! Barbatul a revenit cu o postare in care sustine ca nu va plati amenda si ii transmite ”vorbe bune” si lui Dragnea!

533

Un bistriţean care locuieşte în Marea Britanie a fost amendat de poliţişti pentru că ar fi adresat cuvinte şi expresii jignitoare la adresa conducerii organizaţiei judeţene a PSD Bistriţa-Năsăud, într-o postare pe facebook, unde a criticat o petrecere privată a partidului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Călin Lucian Farcaş a fost amendat cu 200 de lei, pentru că ar fi înjurat, pe reţeaua de socializare, conducerea PSD Bistriţa-Năsăud, iar reprezentanţii partidului au făcut plângere la Poliţia Bistriţa.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud au declarat, luni, corespondentului MEDIAFAX că au aplicat amenda, după ce au fost sesizaţi de postarea de pe facebook de formaţiunea politică.

„Pe 17 martie, Poliţia Municipiului Bistriţa a primit o sesizare de la o formaţiune politică. Ca urmare a sesizării primite au fost efectuate verificări, au fost audiaţi martori iar după finalizarea cercetărilor s-au luat măsurile legale care se impun, fiind sancţionată o persoană pentru încălcarea art. 2 din Legea 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială” a declarat luni dimineaţa purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud, agent principal Crina Sârb.

Conform procesului verbal întocmit de Poliţia Municipiului Bistriţa, contravenientul a fost amendat cu 200 de lei „pentru că a postat pe reţeaua de socializare Facebook un mesaj public prin care adresat expresii şi cuvinte jignitoare către mai multe persoane din cadrul formaţiunii politice PSD, participante la o petrecere organizată în data de 11.03.2017, producând indignarea cetăţenilor”.

Bărbatul care a fost amendat este plecat în Marea Britanie şi a precizat că nu are de gând să plătească amenda primită. Mai mult, într-o postare pe Facebook în care prezintă amenda el îl înjură pe Liviu Dragnea.

În comentariul incriminat, Călin Lucian Farcaş a scris că formaţiunea politică ar fi cheltuit bani pe chefuri, în timp ce alocaţia unui copil are o valoare mică, scrie gandul.info.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos