Grindeanu: ”Am urmarit protestele si am inteles mesajele pe care romanii le-au transmis. Am luat decizia de a abroga OUG13”!

521
Premierul Sorin Grindeanu a declarat vineri, la Bruxelles, ca resprecta opinia protestatarilor si le „apreciaza creativitatea”, explicand totodata ca a luat decizia de a abroga controversata Ordonanta 13 din considerentul ca atunci cand apar proteste in societate din cauza acesteia, inseamna ca decizia „nu a fost cea corecta si o retragi”.

„Eu am urmarit in aceasta perioada toate protestele, si atunci cand au fost zeci de mii, si acum cand nivelul protestului a mai scazut. Respect opinia protestatarilor. Apreciez faptul ca au fost proteste desfasurate in ordine, ba chiar apreciez foarte mult creativitatea de care multi dintre concetatenii nostri au dat dovada in aceasta perioada. Sa stiti ca mesajele pe care le-au transmis le-am inteles”, a sustinut seful Guvernului, citat de HotNews.

„Faptul ca noi, si guvernul pe care il conduc, am luat decizia de a abroga OUG 13 la cateva zile e dat de urmatorul lucru: chiar daca la un anumit moment iei o decizie care poate fi discutabila. iar apoi in societate apar proteste, inseamna ca decizia ta nu a fost cea corecta, iar acea decizie trebuie sa o retragi, iar acest lucru l-am facut”, a mai spus Grindeanu.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos