Grindeanu anunta ca va ramane in PSD, dar va continua lupta impotriva lui Dragnea: ”PSD nu inseamna Liviu Dragnea”!

251

Premierul Sorin Grindeanu si-a manifestat speranta, intr-o conferinta de presa care a avut loc dupa ce motiunea de cenzura a fost adoptata, ca spera ca peste sase luni Romania sa nu mai ajunga intr-o situatie similara.

El a mentionat ca ramane membru al PSD, sugerand ca va continua lupta impotriva lui Dragnea, scrie aktual24.ro.

„O sa-mi fac datoria pana cand tara va avea un guvern functional. Sper ca votul de azi in Parlament sa nu fie o mare greaseala iar PSD sa numeasca viitorul guvern. PSD nu inseamna Liviu Dragnea, nici Sorin Grindeanu. Voi ramane in PSD, care nu trebuia sa treaca prin asa incercrae, sa isi dea jos propriul guvern. Sper ca in sase luni sa nu ajungem intr-o situatie similara, Romania nu merita asa ceva. Ii multumesc lui Victor Ponta, apreciez foarte mult ca a fost alaturi de mine in aceste zile. Am ales calea cea mai grea: sa nu accept functii, sa nu acccept compromisuri”, a declarat Grindeanu.

El a precizat ulterior ca asteapta sa vada cu Dragnea isi va onora promisiunile fata de liderii PSD: „A promis cel putin cinci functii de prim-ministru”.

Motiunea de cenzura „Romania nu poate fi confiscata. Aparam democratia si votul romanilor” a fost adoptata miercuri in plenul reunit al Camerei Deputatilor si Senatului, a anuntat secretarul Camerei Ioana Bran. Au votat „pentru” 241 de parlamentari si 10 au fost „impotriva”. Numarul total de voturi valabil exprimate a fost 251.