GRINDEANU atacat de un fost membru PSD! „Ministrii prezenti la sedinta de Guvern din martea neagra nu ar fi stiut despre OUG13”, sustine Florin JIANU!

471

Florin Jianu, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, care a demisionat la două zile după adoptarea Ordonanței de Urgență nr. 13/2017, a făcut marți o serie de declarații halucinante.

Jianu a afirmat că nu crede că vreunul dintre miniștrii prezenți la ședința de Guvern din 31 ianuarie a știut de OUG nr. 13.

„În ședința de Guvern nu se votează, nu ai posibilitatea să te opui unui act normativ. Singurii implicați într-un act normativ sunt inițiatorul, avizatorii și premierul care își asumă acel act. Posibilitatea de a interveni pe un act normativ o ai numai dacă materialele ți-au fost trimise cu câteva zile înainte și au fost prezentate în ședințele pregătitoare. Eu cred că niciunul dintre miniștrii prezenți la ședința de Guvern nu știa despre acele acte care au fost aduse la sfârșitul ședinței (n.r. – OUG 13/2017 pentru modificarea și completarea Legii nr. 286/2009 privind Codul penal și a Legii nr. 135/2010 privind Codul de procedură penală)”, a spus Jianu, potrivit Agerpres.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos