Grindeanu confunda cuvantul ”dedicare” cu ”dedicatie”! Si normal! Face parte dintr-un Guvern care da legi cu ”dedicatie”!

566

Premierul Sorin Grindeanu a sustinut, marti, un discurs la bilantul Ministerului Apararii Nationale in care a facut o mare gafa.

„Soldatii romani isi servesc tara cu dedicatie”, a spus Sorin Grindeanu in timpul discursului. El a dorit sa spuna „dedicare”, insa subconstientul i-a jucat o festa, aspect remarcat imediat pe retelele de socializare.

„Bai baiete, cu dedicatie dati voi legi. Soldatii isi apara tara cu dedicare”, a mentionat Laurentiu Fufezan Jiman.

Prim-ministrul a apreciat ca Armata Romana da dovada in mod constant de coerenta si credibilitate, afirmand ca Romania este un „aliat serios” in NATO.

„Este foarte important ca eforturile dumneavoastra sa fie indreptate spre promovarea intereselor strategice nationale la nivelul NATO si UE, precum si in directia asigurarii stabilitatii regionale, in vecinatatea estica, precum si pentru implementarea Strategiei Globale a UE in domeniul securitatii si apararii”, a mai spus Sorin Grindeanu.

Pe de alta parte, acesta s-a aratat recunoscator pentru profesionalismul militarilor si pentru „modul exemplar” in care acestia isi fac datoria in teatrele de operatii din afara granitelor, dar si in tara.

„Sunteti un pilon de stabilitate, prin increderea publica ridicata de care se bucura Armata in societatea noastra. Fortele noastre armate, prin indeplinirea cu succes a angajamentelor in cadrul organismelor din care Romania face parte, prin asumarea de responsabilitati de protectie si aparare a spatiului national si prin participarea la initiative regionale de asigurare a unui climat de stabilitate la Marea Neagra, prin toate acestea — am convingerea — contribuie la reasigurarea cetatenilor nostri ca pot avea incredere deplina in Armata”, a precizat premierul.

El a vorbit despre „resursa militara extraordinara” pe care o are Armata si a exprimat credinta ferma ca printre prioritatile acestui an trebuie sa se regaseasca si cresterea calitatii vietii si conditiilor de salarizare a personalului, scrie aktual24.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos