GRINDEANU cu ochii in lacrimi: LOVITURA DUREROASA IN SANUL FAMILIEI! Tatal Premierului a ajuns astazi in fata INSTANTEI!

828

Nicolae Grindeanu, tatăl premierului Sorin Grindeanu, va merge miercuri în instanţă pentru a da declaraţii în calitate de martor într-un dosar privind mai multe fapte de abuz în serviciu.

Tatăl lui Grindeanu, fost inspector şcolar general în Caraş-Severin, a fost chemat de către procurorii DNA pentru a explica motivele care au stat la baza deciziei sale de a permite cursanţilor Şcolii Sanitare Postliceale „Carol Davila” din Caransebeş să susţină examenele finale la Călan, acasă la managerul instituţiei de învăţământ, preşedinte al UNPR Călan, Eleonora Gavrilesc, scrie Gandul.

Potrivit expressdebanat.ro, procurorii au descoperit că această şcoală dădea diplome de asistent medical chiar şi celor care mergeau doar o zi la ore. Altfel spus, instituţia trimitea în sistemul medical persoane care nu erau pregătite pentru a profesa. ”Tocmai de aceea, Eleonora Gavrilesc avea nevoie ca examenele finale să se dea în condiţii „speciale”. Ceea ce s-a şi întâmplat”, mai scrie sursa citata.

 

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos