Grindeanu, demis în vară cu mare scandal de PSD, e readus de ”șef” Dragnea în prim plan: i se pregătește o funcție bănoasă la o importantă instituție a statului!

547

Divorțul dintre Sorin Grindeanu și Liviu Dragnea, și implicit, nu a fost unul de lungă durată. Fostul premier se pregătește să revină în forță și este dat ca favorit pentru preluarea șefiei Autorității Naționale pentru Administrare și Reglementare în Comunicații (ANCOM).   

Parlamentul se pregătește să îl demită pe actualul președinte al ANCOM, Adrian Diță, la doar 5 luni după ce a fost numit în această funcție. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a spus că este de acord cu această schimbare și întrebat dacă Grindeanu va fi cel care va prelua conducerea instituției, a refuzat să nege informația.

„Din câte știu eu, deciziile (de revocare si de numire – n.red.) nu sunt la pachet. Să ajungem la hotărâre. Dacă mâine (miercuri – n. red.) vine solicitarea de la cele două comisii (reunite de buget-finanțe – n. red.) în BPR, eu o să solicit colegilor să discutăm în plenul reunit chiar mâine propunerea de revocare”, a afirmat Liviu Dragnea.

Sorin Grindeanu a fost demis cu mare scandal de PSD prin moțiune de cenzură în luna iunie, atunci Liviu Dragnea făcând mai multe acuzații grave la adresa acestuia și chiar a anunțat că a fost exclus din partid. Cei doi s-au împăcat la puțin timp după, la început s-a speculat că Grindeanu va fi trimis ca ambasador, dar acum se pare că i se pregătește o funcție bănoasă la o instituție a statului.

Sursa: b1.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos