Grindeanu ia in primire o casa de 400 metri patrati in buricul Bucurestiului, cadou de la RA-APPS! Acelasi imobil i-a fost propus si lui Basescu pe vremea cand era presedinte!

466

Premierul Sorin Grindeanu se va muta intr-o vila de protocol refuzata de fostul presedinte Traian Basescu, in 2015. Imobilul – cu parter si etaj – este situat in apropierea Pietei Spaniei din centrul Capitalei. Are curte, garaj, cinci camere, din care doua dormitoare si o suprafata utila de peste 400 de metri patrati, scrie aktual24.ro.

Guvernul a decis in ultima sedinta ca vila, care se afla in administrarea Regiei Autonome Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS), sa fie transformata in resedinta oficiala. Vila respectiva s-a aflat si pe lista propusa de guvernul condus de Victor Ponta fostului presedinte Traian Basescu, insa acesta a optat pentru un alt imobil situat pe strada Gogol, in care s-a mutat in iunie 2015, mentioneaza Digi24.

Potrivit legii, au dreptul la resedinta oficiala presedintele Romaniei, presedintii celor doua camere ale Parlamentului, prim-ministrul si fostii sefii de stat.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos