Grindeanu ii da ultimatum lui Dragnea: demisionez in ”secunda doi” daca demisioneaza si el din PSD!

526

Premierul Sorin Grindeanu i-a dat lui Liviu Dragnea un ultimatum pana luni, cerandu-i sa demisioneze din PSD si promitand ca va demisiona si el „in secunda doi”. Grindeanu a mai promis ca daca va constata ca nu poate asigura un guvern functional, va demisiona, scrie hotnews.ro.

Grindeanu nu a anuntat nici o schimbare de ministri, iar cand a fost intrebat daca l-a schimbat din functie pe secretarul general Mihai Busuioc (un fidel al lui Dragnea), premierul le-a spus ziaristilor sa citeasca Monitorul Oficial din aceasta seara.

Grindeanu a mai anuntat ca a discutat cu presedintele Iohannis si a promis ca se va intalni cu parlamentari PSD.

Premierul l-a atacat dur pe Dragnea in conferinta de presa de la Guvern, avertizandu-l sa nu mai minta ca in spatele sau se afla serviciile secrete: „Nu eu am fost la partide de tenis, nu eu am fost la sprituri cu reprezentanti ai serviciilor secrete, asa ca sa se gandeasca dl Liviu Dragnea mai bine cand spune aceste lucruri. Voi avea reactii si mai puternice pe acest subiect daca va continua

Grindeanu l-a ironizat pe Dragnea si in legatura cu anul repetat de acesta cand era in facultate, spunand ca „eu am unde sa ma intorc, mi-am facut scoala la timp fara sa repet ani”.

Grindeanu a sugerat ca Dragnea si Sevil Shhaideh (ministrul Dezvoltarii) au intarziat in mod expres cu peste o luna alocarea proiectelor din Programul National de Dezvoltare Locala pentru a-i putea manipula pe liderii PSD in momentul votului din CEX.

Inregistrarea VIDEO a conferintei lui Grindeanu:

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos