Grindeanu ISI ARATA MUSCHII: „APOSTOLII AUSTERITATII din Guvernul lui Ciolos n-au facut nimic si totusi au reusit sa depaseasca deficitul bugetar de 3%!”

411

Miniștrii tehnocrați din guvernul Cioloș, acești apostoli ai austerității care nu au făcut nimic, au reușit să aducă deficitul bugetar pe 2016 peste pragul de 3%, a acuzat premierul Sorin Grindeanu.

”Ceea ce am primit azi ca şi informaţie legată de anul fiscal 2016 şi de ceea ce ne spuneau domnii tehnocraţi şi ceea ce ne spuneau unii şi la începutul acestui an, acei apostoli ai austerităţii mă face să fiu foarte supărat. Rareori intru în această stare, însă, încerc să găsesc soluţii. Dincolo de un an pierdut – 2016, din foarte multe puncte de vedere, un an în care a fost guvernată ţara de acest guvern tehnocrat – fonduri europene, lipsă de investiţii majore, proiecte majore, haos administrativ şi aşa mai departe.

Conform Eurostat, o ştire care este din păcate reală, deficitul bugetar al României pe anul 2016, apropos de ce ne spuneau aceşti domni, a depăşit 3%. În 2016, nefăcând nimic, neluând niciun fel de măsuri, nefăcând investiţii majore pe care să le vedem, nemărind salarii, nemărind pensii, neatrăgând fonduri europene, nimic, deficitul a fost depăşit în 2016. Este o chestiune extrem de gravă apropos de ceea ce au făcut aceşti domni anul trecut, nefăcând nimic”, a declarat Grindeanu, pentru Antena 3, citat de gandul.info.

Premierul a insistat că depășirea deficitului pe 2016 este rezultatul guvernării tehnocrate ”extrem de aplaudată de unii şi de alţii şi care, nefăcând nimic, a reuşit să prăbuşească deficitul bugetar”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos