Grindeanu, suspect de reținut în declarații după mai bine de 3 ore de audieri la DNA! Fostul premier a făcut referiri și la Tel Drum!

366

După mai bine de 3 ore de audieri la DNA, fostul premier a ieşit zâmbitor din sediul instituţiei. S-a oprit şi a stat de vorbă cu jurnaliştii, deşi, după cum chiar el a susţinut, nu are voie să facă dezvăluiri din dosar. Sorin Grindeanu a mărturisit însă că şi-a păstrat calitatea de martor în dosar şi că nu îi este teamă de procurorii DNA.

Am calitatea de martor. Desi nu pot sa imi rapesc placerea de a va da declaratii, sunt lucruri pe care pot sa le spun, si altele nu pot. Nu pot sa va dau amanunte din acest dosar. (…) Sunt cat se poate de calm, nu am niciun fel de problema. Calitatea mea este cea de martor.(…)Nu ma tem de DNA. Nu vedeti ca sunt zambitor?”, a mărturisit Sorin Grindeanu la ieşirea de la DNA.

Fostul premier a negat însă că ar fi vorba despre un dosar privind plângerea pe care i-a făcut-o secretarului general al Guvernului sau despre retrocedările din Timişoara.

„Îmi fac datoria de cetățean. Nu are nicio legătură cu plângerea la adresa lui Mihai Busuioc. Nu am avut informații oficiale despre Tel Drum cât am fost premier. (…) Nu trebuie să surprindă pe niciun om de bunăcredință când e citat să spună adevărul. Am spus adevărul. Nu m-a audiat procurorul Uncheșelu. A fost un procuror de sex feminin. (…) Nu știu să spun dacă e un dosar mai vechi.”, a completat Grindeanu.

Sursa: stiripesurse.ro

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos