Mai mult

  Grindeanu, ultima zi ca premier: ”Efectele devastatoare ale crizei provocate de Dragnea vor fi vizibile foarte curand!”

  9,524FaniÎmi place

  Sorin Grindeanu și-a făcut bilanțul pentru cele cinci luni de guvernare. Fostul premier nu a ezitat să-l critice din nou pe Liviu Dragnea pentru mazilirea sa din funcția de prim-ministru și înlocuirea cu Mihai Tudose, scrie stiripesurse.ro.

  „Poate că în următoarele 2-3 luni vom înțelege cu toții ce l-a împins să ia toate aceste decizii. Vreau să mă uit în trecut și la lucrurile bune pe care le-am făcut colegii mei din Guvern și din Parlament. Investițiile străine au fost mai mari cu 1,3 miliarde de euro, un nivel record al exporturilor, 11,5 % mai mare decât perioada anului trecut, rata șomajului.

  Acest Guvern a fost lovit de două crize politice majore care au afectat România. A fost marcat la început de cele mai mari proteste de după 1989 și și-a încheiat activitatea printr-o premieră politică în Europa, când președintele partidului de guvernare și-a dat jos propriul Guvern în urma unei analize mincinoase și din dorința de a strânge cât mai multă putere.

  Din cauza declarațiilor de remaniere din ultima vreme, s-a creat un puternic sentiment de nesiguranță. Rezultatele acestei crize le vom vedea foarte curând. Nimănui nu-i va plăcea aceste lucruri, nici românilor, nici investitorilor.”, a spus Sorin Grindeanu.

  Ultimele stiri

  Vesti proaste pentru romanii din Diaspora. Spania a inchis granitele terestre.

  Cazurile de coronavirus au fost înregistrate în 162 de țări, iar bilanțul deceselor a depășit ...

  Dosar penal in rem în cazul senatorului Vergil Chiţac, care a infectat mai multe persoane cu noul coronavirus

  Procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar penal in rem, pentru săvârşirea infracţiunii ...

  Avocatul Poporului apara pensiile speciale: „Mi se pare ca niciodata n-a fost Caragiale mai prezent”

  Avocatul Poporulu, Renate Weber, a explicat vineri de ce a decis sa atace la CCR legea de eliminare...

  Liviu Dragnea si Irina, viata de nababi din bani publici! Seful PSD o plimba pe Irina cu avioane private catre Elvetia si alte destinatii...

  Informatii prezentate de Europa Libera arata ca Liviu Dragnea a folosit bani publici pentru a inchiria avioane private...

  Altii au apreciat si...