Gura tutei din Videle adevar graieste! Dancila: ”Sunt premier si nu pot accepta acest lucru!” Oana Pellea, reactie geniala: ”Nici eu!”

327

Oana Pellea atrage atentia asupra unei noi imbecilitati a premierului Viorica Vasilica Dancila: „Sunt prim-ministrul Romaniei si nu pot accepta acest lucru”!!!

Actrita Oana Pellea o ironizeaza, intr-o postare pe Facebook, pe Viorica Dancila, dupa ce aceasta a afirmat ca: „Sunt prim-ministrul Romaniei si nu pot accepta acest lucru.” Oana Pellea scrie ca: „Viorica are dreptate: <Sunt prim-ministrul Romaniei si nu pot accepta acest lucru>. Adica nu poate accepta ca este prim-ministru. Nici eu.”

„Dupa cum stiti, am fost plecata in Israel. Cand m-am intors din Israel, am vazut declaratiile domnului presedinte, am vazut modul in care domnul presedinte dadea impresia ca ma cheama ca la scoala, ca pe un elev care nu si-a facut lectia si trebuie certat. Sunt prim-ministrul Romaniei si nu pot accepta acest lucru”, a afirmat Viorica Dancila, vineri seara, la Romania Tv.

Sursa: comisarul.ro