Gușă, anunț apocaliptic pentru români: S-a terminat cu democrația și cu PSD, de acum rămânem doar cu PSDragnea!

407

Guvern – zero, Parlament – minus, justiţie nu ştim dacă mai avem. Asta este starea noastră de astăzi. Este semnalul de alarmă tras de Cozmin Guşă, invitat la emisiunea ”Jocuri de Putere”, de la Realitatea TV. Consultantul politic a explicat şi cum lipsa de democraţie din PSD se extinde la nivelul întregii ţări.

„N-am găsit o procedură prin care să demantelăm această minciună publică. Câți din PSD nu știu că Tel Drum e al lui Dragnea?! Dar îl văd pe el că minte, păi mint și ei. S-a terminat cu democrația internă din partid”, explică Gușă.

Consultantul politic atrage atenția că atunci când în celula care conduce nu mai contează votul sau decizia colectivă, înseamnă că s-a terminat cu democrația în România.

”Va fi foarte bolnav acest PSDragnea. PSD nu va mai exista și va mai fi doar PSDragnea. Acel PSDragnea poate fi numit ‘ciumă roșie'”, susțin Gușă. În prezent, nu ne mai putem baza deloc pe actuala Opoziție și rămânem doar cu speranța să se ”normalizeze treaba” în PSD, mai spune acesta.

Mulţi dintre oamenii de valoare din PSD merg pe principiul ”capul plecat sabia nu-l taie”, a punctat Cozmin Guşă.

Dacă Liviu Dragnea rămâne în fruntea PSD, atunci acest PSD nu va mai exista, este de părere consultantul politic.

”La nivel personal, să girezi prin calitatea ta de membru asemenea dezastre este un lucru grav. Asta e o mare rușine și este un simptom al dezastrului politic în care ne aflăm. Guvern – zero, Justiție – nu știm dacă mai avem, Parlament – minus, asta e starea noastră de astăzi”, arată Gușă.

Dragnea e cel care l-a păcălit pe Ghiță în campania din 2016

Sebastian Ghiță s-a bazat pe faptul ca partidul lui urma să intre în Parlament, nu cel al lui Tăriceanu, precizează Cozmin Gușă.

”Ghiță este o victimă a lui Dragnea. Nu a mai fost ajutat în alegeri, deși așa i s-a promis. Acum, Ghiță vorbește pentru că pentru el este frustrant. Toți cei cu care a stat odată la masa puterii – Coldea, Maior, Kovesi – n-au pățit nimic. El trebuie să stea departe de casă, de familie. În situația lui nu-ți mai faci dușmani. Îi era greu să nominalizeze”, a mai explicat consultantul politic.

Sursa: realitatea.net