Guvern de agramati. Olguta Vasilescu scrie ca Monica Macovei si Preda sunt „vanzatori de NE-AM”

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a postat, miercuri, un mesaj agramat pe Facebook in care i acuza pe europarlamentarii Monica Macovei si Cristian Preda ca sunt „vanzatori de ne-am”.

„Ce naste din PD-L vanzator de ne-am se cheama!”, a scris Olguta Vasilescu.


Ministrul Muncii a corectat ulterior mesajul.

Europarlamentarul Monica Macovei a acuzat coalitia de guvernare, in discursul ei din Parlamentul European, de minciuni, impostura si interese proprii, afirmand ca pentru liderul PSD Liviu Dragnea si liderul ALDE Calin-Popescu Tariceanu justitia le este dusman.

De asemenea, ministrul Justitiei, prof. univ. dr. Tudorel Toader, s-a alaturat colegilor sai din Guvern de la PSD si ALDE si a indemnat romanii sa mearga sa voteze la referendum, asa cum o va face si el.

„Voi participa la Referendum! Voi vota DA! Avem nevoie de copii sanatosi si frumosi, iar copii (sic!) au nevoie si de mama si de tata”, a scris ministrul pe pagina de Facebook.

La cateva minute, dupa ce internautii i-au atras atentia asupra greselii, Toader a facut corectura.

„Mai puneti un i, domnule ministru, la copii (i)! Copiii au nevoie…Cu respect!”, e comentariul in care ii era indicata exact greseala.

Guvern de agramati. Olguta Vasilescu scrie ca Monica Macovei si Preda sunt „vanzatori de NE-AM” was last modified: octombrie 3rd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre