Guvernul ”creme de la creme”! Mihai Tudose si-a tras consilier de stat din arena jurnalistilor Antena 3 – Felix Rache!

Jurnalistul Felix Rache, realizatorul pastilei „Deziluzia optică” la postul Antena 3, a fost numit consilier de stat la cabinetul prim-ministrului, scrie digi24.ro.

Rache va fi consilier pe probleme de comunicare și pe proiectul Centenarului Marii Uniri din 1918.

Înainte de a lucra la postul deținut de famila Voiculescu, jurnalistul a lucrat la Realitatea TV, Evenimentul Zilei și Jurnalul Național.

În 2009, presa a scris că Felix Rache ar fi fost numit consilier al ministrului pentru IMM-uri Constantin Niță ca urmare a gradului de rudenie pe care l-ar fi avut cu Margareta Costea, soacra lui Mircea Geoană. Jurnalistul a negat că ar avea vreo relație de rudenie cu soacra fostului președinte al PSD.

Rache a fost consilier al lui Geoană și director al Asociației pentru Transparență și Libertate de Exprimare (ATLE), asociație care se ocupa și cu sondarea opiniei publice.

În august 2007, într-o postare intitulată „Pompe funebre și sondaje de opinie”, ex-premierul PSD Adrian Năstase scria despre Felix Rache: „Dacă aveți un eveniment important în familie și vreți să vă «trageți» un sondaj de opinie favorabil, apelați la Felix Rache. Prietenii știu de ce”.

 

Guvernul ”creme de la creme”! Mihai Tudose si-a tras consilier de stat din arena jurnalistilor Antena 3 – Felix Rache! was last modified: iulie 3rd, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close