Guvernul Grindeanu, mai rau decat tehnocratii lui Ciolos! Firea ii canta in struna lui Dragnea si anunta ca schimbarea lui Grindeanu e mai mult decat posibila: ”Sunt dezamagita”!

538

Gabriela Firea, primar al Capitalei si vicepresedinte PSD, a anuntat duminica, la Antena 3, ca este profund nemultumita de activitatea Guvernului Grindeanu, sustinand care are o relatie cu ministrii „chiar mai proasta decat a avut cu tehnocratii lui Dacian Ciolos”. Ea a sugerat ca schimbarea lui Grindeanu este mai mult decat posibila, scrie aktual24.ro.

”Privesc si eu cu atentie si putina ingrijorare faptul ca domnul presedinte a explicat ca premierul nu se mai consulta la fel de des cu dumnealui ca la inceput, ca nu se mai intalnesc la fel de des ca la inceput. Motivele pentru care sunt in aceasta situatie nu le cunosc, dar ma ingrjioreaza faptul ca premierul nu mai are timp sa se intalneasca cu presedintele partidului, in conditiile in care avem un program de guvernare asumat politic.

Deschid si o paranteza si va spun ca si eu personal am nemultumiri fata de modul in care anumiti ministri se raporteaza la problemele Bucurestiului. Reprezentantii anumitor ministere pun in dificultate activitatea Primariei Capitalei”, a mai punctat Firea.

Firea a lasat de inteles ca se ia in calcul schimbarea lui Sorin Grindeanu din fruntea guvernului. „Premierul este unul asumat politic si prin urmare raspunde politic, daca lucrurile nu merg asa cum ne-am asumat”, a declarat Gabriela Firea.

Frirea a explicat ce anume o nemultumeste din activitatea ministrilor lui Grindeanu.

”Tot ceea ce solicita Primaria Capitalei catre Guvern se loveste ca de un zid. Avem o relatie mai proasta decat pe vremea tehnocratilor. Categoric sunt dezamagita pentru ca am tras si semnale publice, am trimis scrisori. Nu am mers doar in anumite emisiuni ca sa-mi exprim nemultumirea, am trimis scrisori oficiale si reactia a fost una negativa. Eu am fost desemnata de PSD sa candidez la Primaria Capitalei si sa stiti ca nu pleaca Gabriela Firea cu obiectele de investitii acasa. Eu nu plec acasa cu canalul Dunare-Marea Neagra, cu marile investitii din Bucuresti.

Mi-as dori ca in perioada urmatoare, dar nu foarte tarziu, sa nu se intre in vacanta parlamentara, mi-as dori ca domnul Liviu Dragnea sa anunte rezultatele evaluarii, inclusiv masurile mai dure sau mai neasteptate”, a anuntat Gabriela Firea.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos