Loading...
Guvernul PSD-ALDE are magnet la ”profesioniști”! Fostul ”băiat de la meteo” al Antenei 3, numit purtător de cuvânt al cabinetului Dăncilă! | Circul Politic

Guvernul PSD-ALDE are magnet la ”profesioniști”! Fostul ”băiat de la meteo” al Antenei 3, numit purtător de cuvânt al cabinetului Dăncilă!

Jurnalistul Nelu Vasile Barbu a fost numit consilier de stat in cadrul aparatului de lucru al premierului, si va fi purtatorul de cuvant al Cabinetului Dancila.

Decizia, semnata de Viorica Dancila, a fost publicata luni in Monitorul Oficial.

Nelu Barbu a fost, in ultima perioada, jurnalist al Gandul.info, din cadrul Mediafax Group. Anterior, a fost prezentator la B1 Tv (2011-2017), editor voce si prezentator meteo la Antena 3 (2005-2011). In perioada 2002 – 2005 a fost realizator de programe radio si editor voce la Realitatea TV. In anul 2017 a fost consilierul ministrului pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Alexandru Petrescu, in Cabinetul Grindeanu.

Nelu Barbu s-a nascut in 1982, a absolvit cursurile Colegiului National Ienachita Vacarescu din Tirgoviste si apoi a fost licentiat al Universitatii Valahia Targoviste in Drept Penal.

Sursa: ziare.com

Guvernul PSD-ALDE are magnet la ”profesioniști”! Fostul ”băiat de la meteo” al Antenei 3, numit purtător de cuvânt al cabinetului Dăncilă! was last modified: februarie 6th, 2018 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close