Guvernul PSD e plin ochi de ”minți luminate”! După ce ne-am șocat și îngrozit cu ministrul Oaie și ministrul Genunche, ”secretara lui Dragnea” vine cu una și mai tare: își cere scuze PRONUMELUI ”ei”!

295

Ministrul de Interne, Carmen Dan, reactioneaza tafnoasa fata de ironiile din presa si de pe retelele de socializare, dupa ce a incurcat „prenume” cu „pronume”.

Intr-o postare pe Facebook ea spune ca nu isi cere scuze pentru ca „pronuntat gresit un sunet”, dar ca isi cere scuze in schimb „pentru iritare, pentru oboseala, pentru momentul in care m-a parasit calmul”.

„Nu-mi cer scuze pentru ca am pronuntat gresit un sunet! Sunt om, nu sunt masina!

Imi cer scuze insa pentru iritare, pentru oboseala, pentru momentul in care m-a parasit calmul pentru ca in loc sa vorbim despre oameni responsabili, care tocmai aratasera ce pot face pentru colegii lor din strada, sau pentru partenerii lor loiali si iubitori – cainii politisti, a trebuit sa vorbim despre un angajat iresponsabil!

Imi cer scuze pronumelui personal „EI” – intelegand prin „ei” pe toti acei oameni dedicati din ministerul de interne care au muncit ieri, asa cum o fac zi si noapte, pentru siguranta noastra!

Toate faptele lor bune, si sunt foarte multe fapte bune (!!!), nu au contat, fiind aruncate in derizoriu de fapta unui sofer iresponsabil! Lor le cer scuze! Pentru mine, PRONUMELE ‘ei’ are o alta conotatie! Mult mai profunda!”, a scris Carmen Dan, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a fost intrebata, joi seara, daca a fost identificat soferul autocarului Jandarmeriei filmat in timp ce depasea o coloana de masini mergand cu viteza pe linia de tramvai, ea raspunzandu-le jurnalistilor ironic, cu o alta intrebare, respectiv daca vor sa le dea numele si „pronumele” soferului.

„Vreti sa va dau eu, acum, nume si pronume si toate cele?”, le-a spus Carmen Dan jurnalistilor, la Sibiu, unde a participat la un exercitiu organizat la Centrul Chinologic.

Sursa: aktual24.ro