Guvernul Tudose e pe o pantă abruptă! Pieleanu: ”NENOROCIRE! Am mai văzut așa ceva doar la Guvernul Boc după tăierea salariilor!”

303

Guvernul Tudose este pe o pantă descendentă abruptă. Potrivit ultimului sondaj, încrederea românilor în Guvern este de doar 26%, iar premierul Mihai Tudose se prăbușește atât de abrupt încât poate fi comparat cu situația Guvernului Boc, după tăierea salariilor.

Așadar, de la un procent de 40%, Guvernul Tudose a ajuns la un procent de 27%, arată sondajul recent făcut de sociologul Marius Pieleanu.

Așadar, prim-ministrul se mai bucură de încrederea a doar 1 din 4 români.

Nici miniștrii nu stau mai bine. Încrederea în Ministrul Educației, Liviu Pop, este de 12%, în  vicepremierul Marcel Ciolacu doar 9%, în Mircea Dobre, ministrul Turismului, este la 9%. Marius Dunca este cotat la 10% părere favorabilă, spune sociologul.

Teodor Meleșcanu, Olguța Vasilescu și Tudorel Toader se bucură de cea mai mare încredere.

“Este o problemă, o problemă de imagine. Când un ministru este cunoscut doar de 35% dintre români înseamnă că acești români nu au niciun fel de preocupare față de activitatea Guvernului, nu îi interesează. Cel mai important membru al Guvernului este Teodor Meleșcanu. Apoi, în topul încrederii, este Lia Olguța Vasilescu. Mihai Tudose se bucură de 27% opinie favorabilă. Este certă scăderea în Guvernul României. Și ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, stă bine la capitolul încredere. Restul… nenorocire. Am mai văzut așa ceva, la Guvernul Boc. Ministrul Tudorel Toader are 30% opinie favorabilă. Teodor Meleșcanu stă cel mai bine în sondaje, iar la baza piramidei, unde este dezastru, se află Liviu Pop, Marius Dobre, Marius Dunca și Marcel Ciolacu. Încrederea în Guvernul Tudose este undeva la 26%”, a zis Marius Pieleanu.

Sursa: b1.ro