Guvernul Tudose incropit de Dragnea, TAXAT DUR de Ludovic Orban: ”O rusine! O bataie de joc la adresa romanilor care au sperat!”

249

Liviu Dragnea a prezentat miercuri lista propunerilor de miniștri care să facă parte din guvernul lui Mihai Tudose, scrie b1.ro.

Componența noului executiv a fost aspru criticată de către președintele PNL, Ludovic Orban, care a numit totul „o rușine”.

„Este o ruşine pentru partidul de guvernământ că se prezintă cu un asemenea candidat de prim-ministru şi cu o asemenea listă de guvern. Este o bătaie de joc la adresa oamenilor care au sperat, care au avut încredere în promisiunile electorale pe care le-au făcut şi care văd astăzi, la nici şase luni de la alegeri, că, de fapt, partidul de guvernământ îşi bate joc de oameni. (…)

N-aş fi crezut că după ce au fost declaraţi repetenţi chiar de conducerea partidului, să fie repuşi în funcţie aproape integral aceiaşi miniştri”, a declarat Ludovic Orban de la Târgu Jiu, unde a fost prezent la ceremonia de învestire a noului primar Marcel Romanescu, preşedintele organizaţiei municipale a PNL.