Loading...
Halucinant! Ce a înțeles premierul Tudose privindu-i la TV pe cei 45.000 de românii nemulțumiți ieșiți în stradă? ”Trebuie să continuăm!” | Circul Politic

Halucinant! Ce a înțeles premierul Tudose privindu-i la TV pe cei 45.000 de românii nemulțumiți ieșiți în stradă? ”Trebuie să continuăm!”

Premierul Mihai Tudose a afirmat luni ca, dupa protestele din strada, a inteles ca Executivul trebuie sa continue cu masurile adoptate, dar ca acestea trebuie explicate de ministrul de Finante, Ionut Misa, „mai bine si mai des”.

„Ce am inteles eu din ce am vazut in strada (…) este ca trebuie sa continuam. Am avut o discutie cu dl ministru de Finante sa explice mai bine, mai des ce se intampla — ca nu scade leafa nimanui din sectorul privat, cu atat mai putin la stat, cu cateva exceptii — cei care au avut, acum cand stam de vorba si lucrau la stat, niste salarii extraordinar de mari. Asta a fost Legea salarizarii. Hai sa facem un pic de justitie sociala, ca nu se poate cineva sa fie angajat la stat si sa aiba salariul de trei ori cat al presedintelui”, a declarat Tudose, luni, la Senat.

Intrebat despre protestatarii din strada, Tudose a spus: „Am avut ieri 45.000 de oameni in strada? Legile Justitiei sunt in Parlament, deci nu raspund eu ca si Guvern, iar in ceea ce priveste modificarile din Codul fiscal isi urmeaza cursul, sunt in Parlament. (…) M-am uitat si eu la televizor aseara, da? Banuiesc ca ne-am uitat la acelasi televizor. Eu nu am vazut vreo palma din aia mare cu fiscalitatea”.

Sursa: aktual24.ro

Halucinant! Ce a înțeles premierul Tudose privindu-i la TV pe cei 45.000 de românii nemulțumiți ieșiți în stradă? ”Trebuie să continuăm!” was last modified: noiembrie 27th, 2017 by Roman Samuel
Sa raspandim circul prin sat...
spre

Share Page

Close