HALUCINANT! Fosta avocata a Alinei Bica ia apararea coruptilor din inchisori si ii numeste pe protestatari niste ”morti vii fara suflet”!

555

Fosta avocată a Alinei Bica, fostă șefă DIICOT, a făcut o dezvăluire cutremurătoare pe o rețea de socializare. 

Laura Vicol a prezentat cazul unui deținut care s-a sinucis în urmă cu o săptămână, dintr-un motiv sfâșietor. Autoritățile nu i-au permis să meargă la înmormântarea fratelui său, astfel că el a decis să-și pună capăt zilelor.

„Pentru toți deontologii, pentru toți tinerii frumoși și liberi și în general pentru toți aștia care lătrați că pușcăriașii nu sunt oameni privați doar de dreptul la libertate, ci ar trebui omorâți cu pietre în piața publică, vă spun ce s-a întâmplat într-un penitenciar din România în 2017.
Ȋl chema Bujor și avea 36 de ani. Condamnat pentru tâlhărie, executase 7 ani și mai avea 7 luni de detenție, de 4 ori refuzat în comisia de liberare condiționată. Acum 3 săptămâni i-au murit soția și copilul în accident îngrozitor de mațină, mutilați, au fost duși la groapă fără să i se permită să asiste la înmormântare. La o săptămână după i-a murit și fratele, i s-a refuzat o permisie de 24h să plângă la 3 cruci.
Joi s-a spânzurat, a crezut că asta e singura variantă în care poate să-i mai întâlnească.
Cu siguranta voi o veți duce mai bine, facturile vi se vor plăti singure și vara va veni mai repede pentru voi.
Sunteți toți niște morți vii, fără pic de umanitate, fără suflet…

Aș mai scrie, dar mă duc să-mi țin copiii în brațe și să mă rog la Dumnezeu să vă lumineze mintea!”, a scris avocata Laura Vicol pe o rețea de socializare.

Reprezentanții Penitenciarului Rahova au confirmat, pentru activenews.ro, spusele lui Vicol, scrie bugetul.ro.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos