Halucinant! In Bucuresti USR viseaza casatorii intre roboti!

347

Nebunia continua la sectorul 2, acolo unde consilierii locali USR au uitat pe cine reprezinta si unde au candidat. Dupa ce luna trecuta au venit cu propunerea achizitionarii unor drone in sectorul 2, la dezbaterea bugetului au continuat saga futurista vorbind despre roboti care au primit cetatenie in alte tari si acum doresc sa se casatoresca.

Mai mult, domnul Chiricuta, consilierul USR viseaza taxiuri drone ca in Dubai si investitii de 40 de miliarde de dolari in sectorul 2.

Consilierii USR Sector 2 au drone in cap! Pe modelul „Gica Contra” acestia nu mai vor ca autoritatile sa reabiliteze blocurile! Video

Consilierii USR ar fi bine sa se trezeasca si sa revina in realitate. Pana la tehnica moderna, promovarea noului si prefigurarea viitorului, la sectorul 2 sunt alte lucruri de rezolvat. Reabilitarea termica, locuintele sociale sau lipsa infrastructurii sunt probleme pe care le reclama locuitorii sectorului 2. Suntem curiosi ce reactii ar avea cetatenii in fata unor asemenea discutii purtate de alesii lor.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos