Halucinant! Ministrul de Interne anunta ca va vizita un condamnat penal la puscarie!”Nu ma dezic de Liviu Dragnea, are un merit extraordinar”! Asta spune tot despre clica PSD!

321

Pupila lui Dragnea in guvernul Dancila, Carmen Dan, a uitat ce functie reprezinta in statul roman si a facut un anunt halucinant.

”Eu nu am crezut niciun moment ca decizia va fi aceea. Odata ce s-a intamplat, cei din PSD au perceput acest lucru ca un soc. Membrii acestui partid sunt cei care constientizeaza ca acest partid sa isi regaseasca echilibrul. Nu ma gandeam ca va fi aceasta solutie. Atunci cand PSD a trecut prin perioade de criza a avut capacitatea de a se regrupa. Cred ca asta se va intampla si acum. S-a pierdut o batalie si aici vorbesc de alegerile europarlamentare, dar cred ca o sa ne regrupam.

Eu nu am vorbit cu domnul presedinte, nu am avut posibilitatea. Nu s-a intamplat sa existe aceasta solictare. Dansul stabileste cu cine poate discuta telefonic in aceasta perioada”, a declarat Carmen Dan.

Intrebata daca il va vizita la inchisoare pe Liviu Dragnea, Carmen Dan a sugerat un raspuns pozitiv.

„Bineinteles ca iau in calcul aceasta posibilitate. Eu nu sunt din categoria celor care se dezic, in ultima perioada am vazut destui, din pacate chiar din partid. Nu dau exemple pentru ca nu sunt un om conflictual. Liviu Dragnea are un merit extraordinar, a tinut acest partid unit”, a mai spus Carmen Dan, conform Aktual24.