Halucinant! Premierul Romaniei continua teoria conspiratiei lansata de Dragnea cu statul paralel!

317

PSD a defilat cu teoria conspiratiei privind statul paralel. Viorica Dancila nu a putut sa ofere un raspuns transat la aceasta tema folosita in ultimii ani de fostul lider PSD, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare.

„Eu nu as putea sa spun daca exista sau nu stat paralel. (…) Eu stiu ca exista abuzuri. Ca e un stat paralel, ca nu e stat paralel… Nu spun ca cine a venit si a argumentat nu inseamna ca nu are dreptate”, a spus Dancila.

S-a vorbit foarte mult de Justitie si nu s-au luat masuri. Eu am sa fac o singura comparatie. S-a tot spus ca Guvernul a influentat Justitia. Noi nu am modificat atat de multe ordonante. Dar in 2016, Guvernul Ciolos a modificat 151 de ordonante peste noapte. Aceasta abordare nu e corecta”.

„Abuzurile au existat si exista, nu trebuie sa ne facem ca nu le-am vazut. Nu putem uita ce s-a intamplat la DNA Ploiesti”.

„Nu am vorbit despre lucrurile pe care le-a realizat guvernarea. Erau lucruri care au fost realizate si care au vizat diverse domenii si acest lucru i-a nemultumit pe ceilalti. Unii nu vad ce e important pentru tara si pentru oameni. E si vina noastra ca poate nu am comunicat atat cat trebuia”.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos