HALUCINANT! Un deputat PMP il ridica in slavi pe Ghita la Romania TV: ”Orice om PUTERNIC si INTELIGENT, cum e Ghita, are un frate PROST!”

412

Deputatul PMP Corneliu Bichineţ a declarat la RTV, cu privire la prinderea lui Sebastian Ghiţă, că ”orice om puternic din ţara asta are un frate prost”.

”Indiferent ce o fi făcut, omul ăsta (Sebastian Ghiţă – n.r.) este depozitarul unor adevăruri care interesează pe toată lumea, de la ultimul ţăran până la preşedintele ţării. (…) Credeţi că a plecat din ţară de prost? A plecat ca să trăiască şi a ales Serbia. Din punctul meu de vedere, a ales foarte bine, iar cei care încearcă să îl hărţuiască şi probabil că  îl manevrează ştiu foarte bine de la început unde a fost. Şi acum să îl aducă acasă frumos, să îl îmbrace în ţinută corespunzătoare”, a precizat Bichineţ la RTV.Referindu-se la modul în care a fost prins Sebastian Ghiţă, deputatul PMP a punctat că  “orice om puternic din ţara asta – şi Ghiţă e un om puternic şi inteligent, fără să îl fac erou – are un frate prost. Aşa i s-a întâmplat din nefericire unuia şi mai bun şi mai valoros decât Ghiţă, domnului Băsescu, preşedintele partidului meu. Nu i-au făcut toţi din jur rău cât i-a făcut din greşeală fratele său. Aşa s-a întâmplat şi cu Ghiţă”.

Omul de afaceri Sebastian Ghiţă a fost localizat şi reţinut la Belgrad, în noaptea de joi spre vineri. Ghiţă avea permis de conducere şi buletin de Slovenia şi era împreună cu fratele său în momentul în care a fost prins.

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos