Halucinant! Un fost ministru PSD al Educatiei, care se informeaza „de pe net”: Klaus Iohannis a condus o organziatie care este “continuator” al unui grup nazist!

Senatorul PSD Liviu Pop a afirmat joi seara, la Antena 3, ca presedintele Klaus Iohannis a condus o organizatie care este un “continuator” al unui grup nazist, fostul ministru al Educatiei spunand ca are aceste informatii “de pe net”. „Grupul Etnic German a fost organizatie nazista condamnata pentru crime de razboi (…) Daca Forumul German nu e continuatorul Grupului Etnic German, astept oficial lucrurile acestea, eu am spus ce citesc de pe net”, a sustinut Pop..

“Amanarea rectificarii bugetare inseamna necheltuirea unor bani de catre anumite institutii publice, desi nesuplimentarea fondurilor pentru alte institutii publice are ca singur efect deficitul bugetar. (…) Trebuie sa spun ca (in comunicatul de presa al Administratiei Prezidentiale – n.r.) dansul face acolo o acuzatie ipocrita. O acuzatie ipocrita din perspectiva zilei de 23 august si din perspectiva fostei demnitaiti, daca o pot numi asa, cu ghilimelele de rigoare, a domniei sale, aceea de presedinte a unui continuator al grupului… organziatia aia nazista, Forumul….”, a spus Liviu Pop.

Intrebat daca presedintele Klaus Iohannis „este continuatorul nazistilor”, Pop a raspuns: “A condus Forumul German, care a fost continuatorul acelui grup care stim clar ca a fost condamnat public vizavi de… “.

Intrebat din nou daca Forumul Democrat German votat in repetate randuri de locuitorii Sibiului care l-au ales pe Klaus Iohannis primar este continuatorul nazistilor, Liviu Pop a raspuns afirmativ, precizand, in timp ce citea de pe telefon, ca nu spune el, ci “altii”, si ca citeste „de pe net”.

“Unei entitati naziste, asta nu eu o spun, o spun altii. Am citit-o in presa vremii, am vazut-o clar… Chiar ma uitam… Grupul Etnic German a fost organizatie nazista, corect? Grupul Etnic German a fost organizatie nazista condamnata pentru crime de razboi la Nurnberg. (…) Daca Forumul German nu e continuatorul Grupului Etnic German astept oficial lucrurile acestea, eu am spus ce citesc de pe net. Dar in ziua de 23 august sa faci declaratii de genul acesta si in anul Centenarlui, mi se pare un pic deplasat din partea sefului statului, care trebuie sa fie mediator” a mai spus senatorul social-democrat, conform News.ro.

Halucinant! Un fost ministru PSD al Educatiei, care se informeaza „de pe net”: Klaus Iohannis a condus o organziatie care este “continuator” al unui grup nazist! was last modified: august 23rd, 2018 by Radu Anghel
Sa raspandim circul prin sat...
Loading...
spre