Hulita de coalitia PSD-ALDE, Kovesi este VENERATA de publicatia LE MONDE care o numeste ”unul dintre cei patru tineri de viitor din generatia in crestere a Europei”!

625
Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, prinde un top cu adevărat de invidiat în Europa, care ar trebui să îi dea de gândit în privința carierei sale politice.

 

Cu ocazia celebrării a 60 de la înființarea Uniunii Europene, francezii de la Le Monde au făcut un top al politicienilor în creștere din Europa, iar Laura Codruța Kovesi este printre aceștia, scrie stiripesurse.ro.

”Cu înfățișarea sa de fostă baschetbalistă și cu reputația sa de om inflexibil, Laura Codruța Kovesi, șeful parchetului anticorupție român, a devenit eroina amplelor proteste ale societății civile împotriva Guvernului, care s-au desfășurat în toate marile orașe ale României astă iarnă”, o descriu ziariștii de la Le Monde, pe Laura Codruța Kovesi.

În acest top, Kovesi se află alături de politicieni în plină expansiune din Europa, cum ar fi liderul grupului PPE din Parlamentul European sau Nicola Sturgeon, premierul Scoției.

1. Nicola Sturgeon, primul ministru al Scoției și liderul Partidului Național Scoțian, cel mai important partid din Scoția. Ea militează pentru un referendum prin care Scoția să se rupă de Marea Britanie.

2. Manfred Weber, liderul grupului PPE din Parlamentul European, un politician foarte important în Germania

3. Jesse Klaver, important lider politic olandez

ABONEAZA-TE LA NEWTV! Corect, Independent, Curajos